Senior kundeansvarlig

Karriere
Vi søker deg som kan bidra til å videreutvikle vårt kundefokus og vår posisjon som kommunesektorens ledende aktør innen finansieringsløsninger. Som senior kundeansvarlig vil du inngå i vårt utlånsteam på ti ansatte og være ansvarlig for en egen portefølje med kommunale kunder.

Kommunalbanken har som ambisjon å være kommunal sektors viktigste finansieringspartner. Vi skal være tett på våre kunder og på den måten bidra til at våre kunder lykkes i sitt arbeid med gjeldsforvaltning og finansiell styring. Gjennom kompetanse og innsikt skal vi fremover styrke det proaktive arbeidet og skape merverdi for våre kunder. Vi jobber med å utvikle nye digitale løsninger mot våre kunder. Dette arbeidet vil både redusere tid brukt på saksbehandling og gi nye muligheter i utvikling av kundeopplevelsene. 

Kommunalbanken skal være ledende på grønn finans. Vi tilbyr gunstige grønne lån til ambisiøse klimatiltak hos våre kunder. Arbeid med klimarisiko og grønne investeringer hos våre kunder vil være et prioritert område framover og du vil kunne spille en viktig rolle på dette området.

STILLINGENS ANSVARSOMRÅDER

Vi søker deg som kan bidra til å videreutvikle vårt kundefokus og vår posisjon som kommunesektorens ledende aktør innen finansieringsløsninger. Som Senior kundeansvarlig vil du inngå i vårt utlånsteam på 10 ansatte og være ansvarlig for en egen portefølje med kommunale kunder. Sentrale oppgaver vil være:

  • Salg og relasjonsbygging mot egen portefølje av kunder.
  • Videreutvikle rollen som diskusjonspartner for kundene i spørsmål relatert til lånefinansiering, gjeldsforvaltning og finansiell styring.
  • Skape gode kundeopplevelser gjennom kundemøter og andre former for kommunikasjon og aktiviteter.
  • Håndtere låneforespørsler (og utarbeide forslag til finansieringsløsninger låneadministrasjon, kredittoppfølging og rapportering.
  • Bidrar på kundeseminar og andre arrangementer mot kundene.
  • Bidra i videreutvikling av Kommunalbankens digitale løsninger mot kundene.

Noe reiseaktivitet må påregnes.

HVEM ER DU?

Vi søker deg som allerede har kunnskap og interesse for finansiering av kommunesektoren eller som vil utvikle denne ut fra en solid finansiell eller økonomisk bakgrunn. Du bør ha utdannelse innen økonomi eller finans på universitets- eller høyskolenivå og god kunnskap om finansiering og renter.

Som person er du selvstendig, proaktiv og trives med utadrettet virksomhet. Samtidig er du strukturert og kan også utføre administrative oppgaver når det er påkrevd. Du er analytisk og flink til å utarbeide presentasjoner og analyser og til å kommunisere med kunder som har ulike behov.

Du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

VI TILBYR

En sentral rolle i et sterkt fagmiljø hvor arbeidshverdagen spenner mellom avanserte finansielle instrumenter, internasjonale kapitalmarkeder og lokale velferdsinvesteringer. Du vil inngå i et kompetent team med høyt utdannede ansatte som motiveres av vårt samfunnsoppdrag. I ditt arbeid vil du komme tett innpå kommunale virksomheter og utvikle en god forståelse for kommuneøkonomi. Kommunalbanken har et meget godt arbeidsmiljø og tilbyr gode muligheter for faglig utvikling.

Det vil bli foretatt bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater for å verifisere riktighet av CV og tilgjengelig kandidatinformasjon.

 Søknad sendes as@backerskeie.com snarest.