Business Controller

Har du erfaring med business controlling/virksomhetsstyring og erfaring med eller interesse for finansbransjen? Vi søker ny kollega til avdelingen for organisasjon, strategi og digital utvikling.

Som Business Controller i Kommunalbanken får du en sentral plass i virksomhetsstyringen; samspillet mellom organisasjon, ledelse, styret og eier. Stillingen gir en utmerket eksponering mot mange av de mest sentrale prosessene i selskapet – strategi, digitalisering, risikostyring, og du vil få en meget god helhetsforståelse for driften av en av landets største og viktigste finansinstitusjoner.

ansvarsområder                           

  • Utvikle, utforme og gjennomføre strategiprosessen i selskapet
  • Utarbeide underlag for strategiske beslutninger
  • Fasilitere og koordinere andre sentrale styringsprosesser
  • Operativ og generell lederstøtte
  • Utarbeidelse og oppfølging av mål og handlingsplaner
  • Ansvar for felles rapportering og kontroll av nøkkeltall og KPIer for banken
  • Videreutvikle prosesser, systemer og verktøy for virksomhetsstyring

Spørsmål om stillingen

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med direktør for organisasjon, strategi og digital utvikling, Morten Hatlem: 916 24 208 eller våre rekrutteringsrådgivere i BackerSkeie AS, Are K. Skeie: 950 66 183 eller Håkon Dalland: 974 28 747.

Det vil bli foretatt bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater for å verifisere riktighet av CV og tilgjengelig kandidatinformasjon.

Søknad sendes as@backerskeie.com snarest.

Om kommunalbanken

Kommunalbanken er den klart største långiveren til norske kommuner og fylkeskommuner, og det har vi vært i over 90 år. Vi finansierer skoler, idrettshaller, helse- og omsorgsbygg, samt prosjekter som fører til redusert energiforbruk,  mindre utslipp av klimagasser eller bidrar til lokal klimatilpasning. Med mer enn 400 milliarder kroner forvaltningskapital er Kommunalbanken blant landets største finansforetak. Vi er rundt 80 personer og holder til i hyggelige lokaler sentralt i Oslo.