Harald Jacobsen går til Kommunalbanken

Nyhet
Harald Jacobsen er ansatt som senior rådgiver for bærekraft og myndighetskontakt i Kommunalbanken.

Han kommer fra stillingen som finanspolitisk rådgiver for Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

- Vi er veldig glade for å få med Harald Jacobsen med på laget. Han har solid erfaring fra offentlig forvaltning, dyp samfunnsforståelse og sterk økonomisk kompetanse. Vi er sikre på at han vil hjelpe oss å styrke bankens samfunnsansvarsarbeid og å ivareta den viktige dialogen med våre interessenter, sier Tor Ole Steinsland, kommunikasjonsdirektør i Kommunalbanken.

Jacobsen er utdannet siviløkonom fra NHH og har jobbet som finanspolitisk rådgiver siden 2010. Jacobsen får ansvaret for Kommunalbankens samfunnsansvarsarbeid og skal blant annet bidra til å videreutvikle bankens posisjon som en ledende aktør innen grønn finans. Videre vil han også ha ansvaret for bankens samfunns- og myndighetskontakt.

- Kommunalbanken er en viktig norsk institusjon som bidrar til velferd i hele landet. Samtidig har Kommunalbanken vært tydelige på at de ønsker å bruke sin posisjon til å bidra til et grønt skifte i kommunesektoren. Jeg gleder meg til å bli en del av dette miljøet og ser frem til å bidra til at banken når sine bærekraftsmål og at nasjonale politikere blir bedre kjent med virksomheten, sier Harald Jacobsen.

 Jacobsen tiltrer stillingen i januar 2018.

KONTAKTPERSONER

Dokumenter